Recept: Holandský karbanátek ala Lokál

20. dubna 2013 v 20:18 | Martin |  Jak to vařím já
U této klasiky českých jídelen vycházím z osvědčeného receptu šéfkuchaře Lokálu Marka Janoucha.

Suroviny
500 g mletého vepřového masa (vykostěný vepřový bůček)
250 g Eidamu 30%
2 vejce
lžíce nasekané pažitky
olej na smažení
mouka, vejce, strouhanka, mléko na trojobal

Postup
K vepřovému masu přidáme nahrubo nastrouhaný Eidam, dvě vejce a nadrobno nasekanou pažitku. Směs důkladně prohněteme a vytvarujeme karbanátky. Ty obalíme v trojobalu a pečeme v rozpáleném oleji.

Podáváma s bramborovou kaší a kyselou okurkou.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama