Recept: Krkovice zapečená v alobalu

22. listopadu 2009 v 22:54 | Márty |  Jak to vařím já
Ingredience
0,5 kg krkovičky
2 nožičky maďarké klobásy
3 cibule
0,5 kg oškrábaných brambor
5 stroužků česneku
2 lžíce oleje (olivový extra virgin)
sladká paprika, kmín, pepř, sůl

Postup
Pekáč vyložíme alobalem a ten potřeme olejem. Maso nakrájené na menší plátky rovnoměrně rozložíme na dno. Okořeníme a osolíme. Maso zasypeme klobásou pokrájenou na kolečka, kroužky cibule, kousky brambor a prolisovaným česnekem. Opět osolíme a přikryjeme alobalem. Dáme zapéct do trouby předehřáté na 200 stupňů na cca 1 hodinu.

Tip
Lze přidat další ingerdience jako je anglická slanina, paprika, tabasco apod.
 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Komentáře

1 Roman Roman | Web | 12. prosince 2009 v 19:21 | Reagovat

Dobrý den,Márty,rád bych Vás pozval k návštěvě mého blogu www.monarchiemistorepubliky.blog.cz – a zeptal se Vás, jak se Vám zamlouvá/nezamlouvá myšlenka přeměny republiky v monarchii. Děkuji za Váš zájem i čas - a omlouvám se pokud vnímáte tento vzkaz jako spam. Bude-li se Vám obsah blogu líbit, doporučte jeho shlédnutí i dalším lidem. Děkuji. S přáním všeho dobrého, Roman.

2 Giovrely Giovrely | 19. března 2011 v 21:56 | Reagovat

Romane, jste lama

3 Mneneznas Mneneznas | Web | 8. září 2011 v 17:02 | Reagovat

recepty kdy se vše připravuje dohromady v alobalu v troubě nebo na grilu jsou nejlepší ta chuť je báječná

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama