Recept: Kuřecí maso v zakysané smetaně

24. února 2009 v 21:47 | Márty |  Jak to vařím já
Naložené kuřecí maso v zakysané smetaně je spíš experiment...

Použité suroviny:
800 g kuřecího masa, 1 velká zakysaná smetana, sůl, 4 stroužky česneku, kari, chillí, kečup, worcester, olivový olej

Postup:
Kuřecí maso nakrájíme na menší porce, trošičku naklepeme, do mísy dáme zakysanou smetanu, česnek (podle chuti každého, je lepší více), sůl, kari, chilli, zastříkneme worcestrem a přidáme podle chuti kečup.

Necháme v míse uležet nejlépe do druhého dne a smažíme pomalu na teflonové pánvičce s malým množstvím olivového oleje.

Jako přílohu jsme měli bramb. kaši a zeleninu. Maso je krásně křehké.
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 maruna maruna | 12. listopadu 2009 v 9:20 | Reagovat

výborné,vřele doporučuji!

2 MK MK | 10. ledna 2010 v 19:15 | Reagovat

Skvělé!!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama