Recept: Špíz v alobalu

6. října 2007 v 13:46 | Márty |  Jak to vařím já
Ingredience
350 g vepřové panenky, 100 g anglické slaniny, 2 špekáčky, 1 paprika, 2 střední cibule, grilovací koření, podravka, olivový olej, alobal

Postup
Střed čtverce alobalu potřeme olejem. V ruce seskládáme špíz z nakrájených surovin (maso - slanina - špekáček - cibule - paprika) a položíme ho do středu alobalu. Okořeníme, zabalíme a dáme péci...

Je to poměrně jednoduchá a chuťově výborná minutka, kterou lze podávat s chlebem či vařeným bramborem.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama