Recept: Žvejžužu aneb čína po česku

14. března 2007 v 16:38 | Márty |  Jak to vařím já
Co budeme potřebovat?
cca 0.5 kg vepřového masa nakrájeného na plátky, 2 dcl oleje, 1 vejce, 1 palička česneku, 1 lžíce solamylu, sojové omáčky a maggi, polovina lžíce majoránky, 1 malá lžička čili, kari, kmínu, dle potřeby sůl a pepř.
Masíčko naložíme do směsi ze všeho ostatního a druhý den na pánvi smažíme!
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 hoven hoven | 15. března 2008 v 14:36 | Reagovat

hoven

2 serafX serafX | Web | 26. dubna 2008 v 14:58 | Reagovat

Já bych to udělal s tofu.

3 Friczek Friczek | E-mail | Web | 25. června 2012 v 16:50 | Reagovat

Super, blog......

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama