Recept: Pikantní vepřové řízečky

24. června 2006 v 17:23 | Márty |  Jak to vařím já
Co potřebujeme?
0.5 kg vepřových řízků, 2 dcl oleje, 2 vejce, 0.5 lž majoránky (podrtit v dlani), lž Maggi, lž Solamylu, mlž kmínu, 0.5 mlž chilli, 0.5 mlž kari, 0.5 mlž soli, 0.5 mlž pepře, 1 palička česneku (mlž - lžička kávová, lž - lžíce polévková).
Jak postupujeme?
Maso nakrájíme na menší řízečky a lehce naklepeme. Poté připravíme směs z oleje, vajec, majoránky, maggi, solamylu, kmínu, chilli, kari, soli, pepře a prolisovaného česneku. Do promíchané směsi naložíme maso a necháme odležet 24 hodin. Poté smažíme na pánvi.
lž - lžíce
mlž - malá lžička
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama