Recept: Kuře v alobalu

24. června 2006 v 17:18 | Márty |  Jak to vařím já
Co potřebujeme k přípravě:
4 kuřecí čtvrtky, 2 menší papriky, 4 rajčata, 8 plátků anglické slaniny, 400g krájených žampiónů, 4 plátky eidamu, 2 cibule, 4 stroužky česneku, kořeni
Jak postupujeme?
Obdélník alobalu potřeme uprostřed máslem. Poklademe slaninou a bramborami nakrájenými na plátky. Potom dáme navrch kuře. Obložíme rajčaty a paprikou - vše pokrájené na čtvrtky, žampiony, sýrem, cibulí a česnekem. Okořeníme a zakapeme olivovým olejem. Takto připravené zabalíme do alobalu a dáme péci. Pečeme cca hodinu na poloviční výkon. Podáváme s chlebem a bílým vínem.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama