Recept: Karbanátky

24. června 2006 v 17:26 | Márty |  Jak to vařím já
Co potřebujeme?
400 g mletého masa (30% hovězí, 70% vepřové), starší rohlík, 1 cibuli, stroužek česneku, vejce, sůl, pepř, sladkou papriku, mléko, hladkou mouku na obalení, olej.
Jak postupujeme?
Rohlík namočíme na 5 minut do mléka. Mezitím nadrobno nakrájíme cibuli a prolisujeme česnek. Rohlík důkladně vymačkáme a smícháme s cibulí, česnekem, masem a vejcem. Přidáme koření a vše důkladně promícháme.
 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Alžběta Alžběta | 28. září 2006 v 13:51 | Reagovat

jjj j-o! to jsou karbanátky!

2 vuleg vuleg | 2. dubna 2009 v 19:38 | Reagovat

a taky je dobrý když se do nich dá ještě kostićka eidamu! :)

3 věra věra | E-mail | 24. dubna 2010 v 17:47 | Reagovat

vyborné !!!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama