Recept: Hovězí vývar se zeleninou

24. června 2006 v 17:24 | Márty |  Jak to vařím já
Co potřebujeme?
0.35 kg hovězí přední, sůl, pepř, zelenina (mrkev, celer, petržel, květák, hrášek, kapusta, atd.), nudle, bujón
Jak postupujeme?
Omyté maso vložíme do papiňáku, zalijeme vodou, osolíme, opepříme a dáme vařit. Od doby varu vaříme cca 40 min. Poté maso vyndáme, rozkrájíme a vrátíme zpět. Přidáme nakrájenou zeleninu, nudle a bujón a vaříme cca 10-15 min.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Hana Hana | E-mail | 17. listopadu 2006 v 8:01 | Reagovat

Recept je dory.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama